Sociedad | Actualidad

Eviten el desnonament de dos avis que seguiran al seu pis amb un lloguer de 150 euros

El matrimoni de 73 i 79 anys que havia de ser desnonat de la seva casa de Sabadell on viuen des de fa 30 anys, ha aconseguit finalment quedar-se pagant un lloguer social que rondaria els 150 euros.

Membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca(ACN)

L'han acordat amb la direcció de Banca Cívica en una reunió aquet matí mentre la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques feia una concentració davant la seu del banc a Barcelona.

Es tracta d'una situació especialment dramàtica perquè el matrimoni te diversos fills dependents i una néta discapacitada al seu càrrec.

Tenen un deute de 120.000 euros amb Banca Cívica per haver avalat amb el seu pis, que tenen en propietat des de fa 20 anys, la hipoteca d'un dels seus fills que es va quedar a l'atur i no va poder fer front als rebuts.

Más información

Fa només una setmana la banca insistia en que acceptava la dació en pagament però no el que demanava el matrimoni que era perdre la propietat del pis però quedar-s'hi, pagant un lloguer social. Avui la plataforma d'afectats per l'hipoteca s'ha concentrat davant la seu del banc a Barcelona mentre el matrimoni es reunia amb la direcció i finalment ho han aconseguit.

Pagaran un lloguer que rondaria els 150 euros. El matrimoni ja es veia fora de casa seva i donen les gràcies al suport rebut per la plataforma.

Fa 30 anys que viuen a Sabadell, des de que van arribar de l´Argentina. Des de la plataforma asseguren que la pressió mediàtica ha estat determinant per aconseguir aquesta decisió del banc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00