Sociedad

S'investiga la caiguda d'una menor de 12 anys d'una finestra de la seva escola a Balaguer (Lleida)

Els Mossos investiguen l'incident en que la menor de 12 anys ha quedat ferida, tot i que no es tem per la seva vida

Fachada de la Escuela Vedruna de Balaguer (Lleida) / El Segre

Una alumna de 1r d’ESO de l’escola Vedruna de Balaguer va llençar-se per la finestra d’un segon pis del centre aquest dimarts a la tarda. La noia, de 12 anys, va resultar ferida i va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, però no es tem per la seva vida, segons ha avançat el diari ‘Segre’ i ha confirmat SER Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes i circumstàncies del succés.

Els fets van passar cap a les 17h de la tarda, quan els alumnes ja recollien per marxar a casa. La nena, per causes que encara es desconeixen, va pujar a una taula, va saltar per la finestra i va caure a un pati interior del centre. Els alumnes i professors que van presenciar l’incident van avisar els serveis d’emergències. Segons el 'Segre', la menor va patir fractures a les cames i el maluc.

L'incident va commocionar alumnes, docents i familiars que hi havia al centre a aquella hora, just en l’horari de sortida i en plena diada de Sant Jordi. La direcció de l’escola es va reunir immediatament per activar els protocols corresponents. El centre educatiu ja ha informat a totes les famílies i ha assegurat que oferirà ajuda psicològica als alumnes que ho necessitin.

El Departament d'Educació lamenta els fets ocorreguts. En un missatge als mitjans, la conselleria indica que inmediatament després dels fets "es va activar l'equip de suport psicològic de l'equip de Benestar". "Els professionals de l'equip durant tot el dia estan a l'institut per oferir atenció psicològica i tot el suport necessari al professorat i alumnat del centre. Alhora, la inspecció educativa està fent seguiment del cas", afegeix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00