Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Sociedad

Els mossos alliberen una dona retinguda i lligada de mans i peus en un pis de Santa Coloma de Farners

La suposada captora és una altra dona amb qui compartia residència en un pis d’acollida de la Generalitat per a víctimes de violència de gènere

Dos cotxes dels Mossos a Barcelona.

Dos cotxes dels Mossos a Barcelona. / ACN

Santa Coloma de Farners

Els Mossos d'Esquadra han alliberat una dona que es trobava retinguda i lligada de mans i peus en un pis de Santa Coloma de Farners, a Girona. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí al programa Aquí Catalunya la suposada captora és una altra dona amb qui compartia residència en un pis d'acollida per a víctimes de violència de gènere.

Un policia local, veí del bloc, va sentir una veueta demanant ajut des dels baixos de l’edifici i va alertar al 112. Els bombers van esbotzar la porta ahir cap a les 10:30 i van trobar una dona estirada en un matalàs amb els canells lligats amb brides i els turmells amb un mocador. La víctima va explicar que portava, almenys, un mes lligada i que feia quatre dies que no veia a la seva presumpta captora.

La policia catalana ha detingut la presumpta captora per detenció il·legal, tracte vexatori, lesions i furt perquè li va robar el telèfon mòbil i la targeta de crèdit. La víctima està ingressada a un hospital de Girona. La investigació continua oberta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00