Sociedad

Escala Solar passa a ser Escala Renovables

Entrevista al responsable de vendes i desenvolupament de producte, Eduard Masfarné

Eduard Masfarné és el responsable de vendes i desenvolupament de producte d'Escala Solar, que ara ha passat a ser Escala Renovables.

Segueix el canal de la SER a WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora

El progrés d'una empresa del sector solar: Escala Solar. Amb Eduard Masfarné

23:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000055286/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lleida

A l'Empresaris d'aquest dimecres, 17 d'abril, hem conegut l'empresa de Cervera, Escala Solar, que ara passa a dir-se Escala Renovables perquè abarca més àrees de negoci que la merament fotovoltaica, que és a la que s'ha dedicat des del seu naixement ara fa cinc anys. Tot i això, tenen en marxa dos projectes de parcs fotovoltaics importants, un a Huelva i un altre, a Miralcamp, aquest darrer enfocat a l'autoconsum. L'expansió de l'empresa -que en aquests 5 anys ha passat de 3 a més de 40 treballadors- ha portat a obrir delegacions a Girona i a Sevilla.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00