Fútbol

Stuani: "Somio a escoltar l'himne de la Champions l'any que ve a Montilivi"

El davanter uruguaià ha assegurat que espera estar al "cent per cent" pel partit contra el Cádiz

ESPORTS 15/04 AQUI GIRONA

ESPORTS 15/04 AQUI GIRONA

18:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1713189932420/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

La veu de Cristhian Stuani: "Em fa especial il·lusió ser el padrí. És una causa molt important i poder ajudar és un honor i un plaer. Espero que pugui arribar a la màxima gent possible: als nens i a també a les seves famílies", explicava el charrúa que també explicava la relació "especial i innocent" amb els nens que es troba a Montilivi, als campus o al carrer, "una sensació bàsica per a nosaltres, els futbolistes".

Girona-Barça, a l'horitzó: "Els dos equips arribarem en una posició molt important pels dos, és un derbi i potser tindrem ocasió de classificar-nos per a la Champions, un somni. Intentarem fer un gran partit i regalar-li a l'afició un gran triomf".

Sobre la Champions i l'empat de l'Athletic: "L'empat ens permet mantenir la distància amb l'Athletic de Bilbao, és important de cara a l'objectiu d'entrar a la Champions. Hem de pensar amb nosaltres i enfocar-nos en el tram final. Hem de continuar amb l'ambició de continuar guanyant partits. Si estem allà és per mèrit propis i per la capacitat que té l'equip d'imposar-se i sobreposar-se a situacions adverses".

La importància de Montilivi: "Hem demostrat que a Montilivi som molt forts, crec que ha de ser el nostre fortí. Hem de poder guanyar tots els partits de casa i això ens ajudaria. Ara al tram final tothom es juga coses importants i és molt difícil guanyar, ens hem de prendre cada partit com una oportunitat per sumar tres punts i apropar-nos a l'objectiu".

El braçalet de capità: "És un orgull i un honor que Míchel em valori d'aquesta manera, és un premi a l'esforç, al treball i a la dedicació que he donat a aquest equipo sempre, en les bones, però també a les dolentes. Míchel em coneix perfectament i sap el compromís que tinc amb el club, la ciutat i amb ell mateix".

Ser a la Champions, un somni: "Quan va començar la temporada no podia imaginar la situació que estem vivint ara. Vam acabar la primera volta lluitant la primera posició i per nosaltres només era un somni. Avui en dia ens hem allunyat del líder, però mantenim aquesta il·lusió i m'imagino escoltar l'himne de la Champions la temporada que ve a casa nostre. És una motivació i una il·lusió increïble. Sabem que és un any històric, però hem d'acabar-lo aconseguint això que tots volem".

La lesió: "Espero aquesta setmana poder estar al cent per cent. He fet un treball específic per poder estar disponible i no vaig arribar de la millor manera, però confio en el fet que aquesta sí que podré estar bé per ajudar a l'equip".

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00