Sociedad

Convocades les pràctiques d’estiu de periodisme de SER Catalunya

SER Catalunya convoca les proves de selecció per fer pràctiques d’estiu remunerades als departaments d’informatius, esports i digital

Barcelona

Ja s’ha obert la convocatòria de pràctiques remunerades per treballar els mesos d'estiu a SER Catalunya. Com cada any, els estudiants podran optar a formar part dels departaments d'informatius, d’espots i de digital.

Condicions per optar a les places

  • Per les places d’informatius i esports: Els/les estudiants matriculats/des en el grau de Periodisme i de Comunicació Audiovisual en el curs 2023-2024, sempre que hagin aprovat el 50% dels crèdits de la carrera.
  • Per la plaça de digital: Els/les estudiants matriculats/des en el grau de Periodisme, de Comunicació Audiovisual i de Comunicació Interactiva en el curs 2023-2024, sempre que hagin aprovat el 50% dels crèdits de la carrera.

Els/les estudiants que hagin finalitzat els estudis esmentats anteriorment i segueixin tenint l’expedient acadèmic obert.

Els/les estudiants que hagin finalitzat els estudis esmentats anteriorment i estiguin realitzant formació contínua/especialitzada/complementària en centres de formació adscrits i/o universitats.

Aquells/es que hagin estat seleccionats/es, és imprescindible que tinguin l’expedient acadèmic obert durant tota la seva estada de pràctiques.

Com apuntar-se a la convocatòria

Els i les interessats/des en fer les proves de selecció, hauran d’enviar a l’adreça de correu electrònic baspas@prisaradio.com amb l'Assumpte “SER Catalunya - Pràctiques remunerades estiu 2024”, la següent documentació:

El termini de recepció de candidatures finalitzarà el divendres dia 26 d’abril a les 18h. Una vegada superades les 80 candidatures rebudes per fer les proves de selecció, no se n’acceptaran més.

Proves de selecció

  • Data proves selecció: Dimecres 15 de maig de 2024
  • Lloc on es realitzaran les proves: Ràdio Barcelona (C/Casp, 6 - 08010 Barcelona)
  • Hora convocatòria: 10.00h
  • Persona de contacte: Bàrbara Aspas

Les proves de selecció consisteixen en quatre parts (Indispensable disposar d’un nivell alt de català, tant escrit com parlat)

  • Test d’actualitat. (10.30h a 12h)
  • Redacció d’una notícia. (10.30h a 12h)
  • Locució. Només qui superi les proves del matí. (A partir de les 16h)

Sabreu si heu estat convocats/des per a realitzar la prova de la tarda, i l'hora que haureu de fer la locució, a través d'un correu electrònic que us enviarem el mateix dimecres dia 15 de maig a les 14 hores aproximadament. Les entrevistes amb el tutor/a de les pràctiques es faran entre la tarda del dia 15 de maig, després de la locució, i el dia següent a les proves.

Es prega màxima puntualitat. Tots aquells i aquelles que no arribin a la hora convocada no podran realitzar les proves de selecció.

Remuneració: 900€ bruts/mensual

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00