Aquí GironaAquí Girona
Sociedad

Anastacia, David Bisbal, The Tyets i Maria del Mar Bonet actuaran al Sons del Món de Roses 2024

Aquest any, el festival recupera els concerts a cellers de l'Empordà. Se'n faran 4 en format íntim amb La Ludwig Band o Clara Peya

MADRID, 07/02/2024.- El cantante David Bisbal actúa durante el evento Los40 Básico Santander de David Bisbal este miércoles, en Madrid. EFE/ Daniel González / Daniel González EFE

Roses

El festival Sons del Món celebrarà la seva 17a edició aquest estiu del 6 de juliol a l'11 d'agost. Durant aquest mes, 9 artistes internacionals i locals actuaran a la ciutadella de Roses i quatre més ho faran a cellers de l'Empordà en format íntim. És una de les novetats de l'enguany, que es recupera d'edicions anteriors.

A la ja confirmada Anastacia, una de les grans dives internacionals, que actuarà a l'Alt Empordà el 8 d'agost en un concert únic a l'estat espanyol aquest estiu, s'hi sumen els argentins God Save The Queen, considerats el millor tribut del grup de Freddie Mercury. Tornaran a visitar la Ciutadella el 9 d'agost.

També passaran per Roses artistes de renom com David Bisbal, que actuarà l'u d'agost en el marc de la seva gira "Volaré" i Sergio Dalma, que ho farà el 3 d'agost per presentar nou disc "Sonríe que estas en la foto". Luz Casal se suma a la programació. Actuarà el 7 d'agost i repassarà els seus grans èxits.

En un Sons del Món on també hi haurà propostes de l'escena catalana, com per exemple els mallorquins Antònia Font (2 d'agost) o The Tyets (11 d'agost), un dels fenòmens musicals de l'any. També oferiran un concert el grup d'Osona Oques Grasses (4 d'agost), que estrenaran el seu nou disc. Finalment, actuarà Joan Dausà, que farà a Roses un dels tres únics concerts que farà aquest any, el 10 d'agost.

Concerts ítims als cellers de l'Empordà

Aquest any el festival recupera els concerts a cellers de l'Empordà. Seran concerts íntims amb aforament molt limitat, d'unes 200 o 300 persones. La pianista empordanesa Clara Peya actuarà al Celler la Vinyeta a Mollet de Peralada, el 6 de juliol. El 12 de juliol, els també empordanesos La Ludwig Band, ho faran al Celler Empordàlia de Vilajuïga. Només un dia després, el Celler Vinya dels Aspres de Cantallops acollirà un concert de Maria del Mar Bonet i finalment, el 20 de juliol, al Celler Martín Faixó de Cadaqués actuarà el cantautor Albert Pla.

Les entrades ja estan a la venda a la web del festival.

PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL SONS DE MON DE ROSES 2024

10:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712758939672/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Segueix el també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00