Sociedad

Aitana presenta la pel·lícula que protagonitza i els usuaris reaccionen així

"Que malament actua, és que no puc de veritat"

"Me siento segura a día de hoy": Aitana se pronuncia después de sufrir cyberbullying en las redes. (Photo by Jaime Nogales/Medios y Media/Getty Images)

"Me siento segura a día de hoy": Aitana se pronuncia después de sufrir cyberbullying en las redes. (Photo by Jaime Nogales/Medios y Media/Getty Images) / Medios y Media

Barcelona

La cantant Aitana li està agafant el gust a actuar. Després de protagonitzar amb Miguel Bernardeau la sèrie de Disney+ 'La última', la catalana ha fitxat per Netflix per protagonitzar la comèdia romàntica 'Pared con pared'.

Després que el perfil de @netflixes publiqués a TikTok un vídeo de la cantant presentant la pel·lícula, el clip s'ha compartit també a X on les crítiques ocupen la majoria dels comentaris. "Que malament actua, és que no puc de veritat", puntualitza l'usuari que ha compartit el vídeo.

Altres comentaris com "Per què sembla que estigui interpretant a una nena de 4 anys?", "No he durat ni un segon sense morir-me del fàstic" o "És la veu, és insuportable", van acompanyats de molts usuaris que recriminen que la indústria contracti a cantants que no tenen formació en matèria d'actuació i molts professionals no tinguin oportunitats de realitzar pel·lícules o sèries en què sí que tenen formació.

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

Paula Pascual

Paula Pascual

Periodista. Aprenent cada dia a Aquí Catalunya a Ser Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00