Centenari Ràdio Barcelona

Converses de ràdio amb Queco Novell i Sergi Caballero

Et convidem a l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona a escoltar la conversa en directe

Converses de ràdio amb Queco Novell i Sergi Caballero

Converses de ràdio amb Queco Novell i Sergi Caballero

00:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712663904123/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La celebració del centenari de Ràdio Barcelona a l'antena de SER Catalunya s'incorpora l'espai 'Converses de ràdio', una xerrada on una veu històrica de la nostra emissora parla amb un dels actuals professionals de la casa.

El proper divendres 19 d'abril enregistrarem una d'aquestes converses amb Queco Novell i Sergi López des de l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona (Carrer de Casp 6). La xerrada on s'evocaran records radiofònics i es reflexionarà sobre el present i futur del nostre mitjà, està oberta al públic. Per assistir-hi s'ha d'enviar un whatsapp al telèfon 648 83 43 78.

Sergi Caballero, periodista, nascut a la capital del món, Figueres, fa 45 anys. Presenta Hora 14 des de fa 10 anys. Abans havia dirigit 'El Balcó', i encara més abans, havia estat redactor de succesos a Ràdio Girona i corresponsal de la SER a l'Alt Empordà. Porta més de 20 anys vinculat a mitjans de ràdio, premsa i televisió. També és docent a l'escola de periodisme pràctic Radiofònics.

Francesc Novell i Clausells, més conegut com a Queco Novell, periodista natural de Barcelona nascut l'any 1963. Va iniciar-se professionalment el 1985 a Ràdio Avui-Cadena 13. Conegut primer per ser presentador de L'informatiu migdia de TVE a Catalunya als anys 90, més tard va acceptar la proposta de Toni Soler de formar part del programa de ràdio de sàtira política Minoria absoluta, a l'emissora RAC 1.Juntament amb Toni Soler i la resta de l'equip de Minoria absoluta ha fet diversos programes de caràcter de sàtira política, tant a la ràdio com a la televisió.

Arxiu+

Segueix el canal de La SER a WhatsApp, on trobaràs tota la informació, esports i entreteniment: l'actualitat del dia i les notícies d'última hora, els millors vídeos i moments de la ràdio, entrevistes, reportatges i molt més.

Recorda que també pots tenir tota la informació de SER Catalunya al nostre canal de WhatsApp.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00