Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Besa: "L'eliminatòria entre el Barça i el PSG és oberta, extraordinària i amb cert morbo futbolístic"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'eliminatòria entre el FC Barcelona i el PSG i la situació a la RFEF amb el periodista Ramon Besa

Besa: "L'eliminatòria entre el Barça i el PSG és oberta, extraordinària i amb cert morbo futbolístic"

Besa: "L'eliminatòria entre el Barça i el PSG és oberta, extraordinària i amb cert morbo futbolístic"

16:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1712147680430/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui falta una setmana justa perquè el FC Barcelona jugui el partit d'anada dels quarts de final de la Champions a París contra el PSG. Els de Xavi Hernández no disputaran partit de Lliga aquest cap de setmana, ja que es juga la final de la Copa del Rei, i per tant tenen dies per preparar l'eliminatòria clau a la Champions. La gran incògnita a la prèvia és saber si Pedri i Frenkie De Jong estaran disponibles per una eliminatòria marcada per Luis Enrique, Xavi i Kylian Mbappé. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat tot plegat, com cada dimecres, amb Ramon Besa.

"Sóc optimista amb l'eliminatòria", ha afirmat Besa, qui ha detallat: "crec que l'equip ha anat evolucionant per bé i el PSG és un equip que s'està construint i s'està fent, no és un equip fet encara. Té un jugador diferencial com Mbappé, però crec que és una eliminatòria relativament oberta". A més, Besa ha destacat que el Barça té gairebé deu dies per preparar l'eliminatòria i ha dit que "l'equip tècnic serà capaç de visualitzar com afrontar aquesta eliminatòria".

Encara sobre aquesta eliminatòria entre el FC Barcelona i el PSG a la Champions, Ramon Besa ha parlat sobre la figura de Luis Enrique: "és un entrenador que li agrada remenar en funció de cada partit i crec que serà difícil que la gent descobreixi com plantejarà el partit contra el Barça". I ha deixat clar que la gran incògnita serà l'alineació de Xavi Hernández: "així com de vegades feien esforços per recuperar jugadors i que juguessin, ara no hi ha pressa amb Pedri i De Jong perquè l'equip s'ho ha fet bé sense ells dos. Poden ser un revulsiu en cas de necessitat, però no necessàriament una aposta de sortida".

Per altra banda, Besa ha destacat que aquesta "és una eliminatòria que per si sola té un cert morbo futbolístic: Xavi amb Luis Enrique, un entrenador que li agrada viure en conflicte com és Luis Enrique i un entrenador que no suporta el conflicte com és Xavi. Futbolísticament és una eliminatòria extraordinària". I sobre el futur a la banqueta del Barça, ha destacat: "crec que el Barça no té clar qui ha de ser l'entrenador perquè no té diners. L'entrenador és una peça estratègica i crec que el Barça no pot estar esperant què decidirà Xavi. Com a decisió estratègica el Barça hauria de tenir molt clar quin entrenador vol i treballar ja amb aquest entrenador".

La situació a la RFEF i l'arribada de Luis Rubiales a Espanya

Una altre dels temes que hem parlat amb Ramon Besa és la situació que viu la RFEF i l'arribada, aquest matí, de Luis Rubiales a Espanya qui, només aterrar a Barajas, ha estat detingut i traslladat a la Comandància de la Guàrdia Civil. "Tinc la sensació que no només es jutja el cas de Rubiales, si no el que representa Rubiales i el funcionament i mecànica de la RFEF, aquest clientalisme territorial i aquesta manera que representa l'Assemblea que és totalment obsoleta", ha reflexionat Besa als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

Encara sobre la situació a la RFEF, Besa ha afegit: "és també la qüestió Rocha, la qüestió de què s'ha de fer amb la RFEF i com han d'estar representats els diferents estaments del futbol. El futbol evoluciona a nivell de reglament, de competició, de dirigents... però federativament continua sent el mateix de fa segles". I ha sentenciat: "crec que la RFEF necessita foc nou".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00