Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Más deportes

Rubèn Peris: "És un gran elogi que es compari La Volta amb el Tour"

Al 'Què t'hi jugues!' fem balanç de l'exitosa edició de La Volta amb el seu director general

Rubèn Peris: "És un gran elogi que es compari La Volta amb el Tour"

Rubèn Peris: "És un gran elogi que es compari La Volta amb el Tour"

09:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1711370618276/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Tadej Pogacar es proclamava aquest diumenge campió de l'edició número 103 de La Volta després d'imposar-se a la tradicional cloenda a Barcelona, amb els sis ascensos al Castell de Montjuïc. Amb aquest darrer triomf, l'eslovè confirma el seu domini absolut en una cursa on s'ha imposat en quatre etapes -el primer que ho aconsegueix des de 1998-, i a més ha guanyat el maillot de la regularitat i el de la muntanya. Al podi, acompanyant Pogacar, han estat el corredor basc Mikel Landa, segon, i el colombià Egan Bernal, tercer.

L'endemà de la clausura de La Volta, al 'Què t'hi jugues!' hem parlat amb el seu director general, Rubèn Peris, que ha confirmat que aquesta ha sigut una de les millors edicions de la carrera: "Estem molt satisfets de com ha anat tot. Esportivament parlant, hem tingut un gran guanyador i a corredors com Landa, Bernal o Enric Mas que han donat joc tota la setmana. I a nivell organitzatiu, també estem molt contents".

Sens dubte aquesta Volta serà recordada per l'espectacle que es va viure dissabte a l'etapa reina amb l'ascens inèdit al Coll de Pradell. "Va haver-hi corredors, directors esportius i mitjans de comunicació que ens van dir que l'etapa al Berguedà semblava una etapa del Tour, què més podem demanar? Que se'ns compari amb el Tour és un gran elogi, va ser espectacular", ha sentenciat Peris. Feia 60 anys que Berga no veia passar La Volta, i malgrat Peris ha reconegut que en dues setmanes ja comencen a treballar en la propera edició, encara no pot confirmar que es repeteixi el bany de masses al 2025: "Hem d'esperar, però el Berguedà té molts punts i han fet molts mèrits per tornar a fer una etapa l'any vinent".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00