Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Les notes de la victòria del Barça al Metropolitano contra l'Atlético

Lluís Flaquer posa notes a l'empat a tres del FC Barcelona a Montjuïc contra el Granada

Les notes de la victòria del Barça al Metropolitano contra l'Atlético

Les notes de la victòria del Barça al Metropolitano contra l'Atlético

03:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1710768294130/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El FC Barcelona ja és segon a la Lliga. Ho ha aconseguit després d'una gran victòria contra l'Atlético al Metropolitano en un dels partits més complets del conjunt blaugrana aquesta temporada i amb gols de João Félix, Robert Lewandowski i Fermín López. Ara els de Xavi Hernández són segons, a vuit punts del Real Madrid que és el líder i amb dos punts més que el Girona FC que és tercer. Al 'Què t'hi Jugues!' Lluís Flaquer ha posat les notes al partit.

Excel·lent: la necessària ascendència dels veterans

"Després de molts partits lloant i flipant amb els líders adolescents, ahir es va restablir l’ordre de les coses. Els joves van tornar a brillar, però el volant el van agafar els de més trajectòria. Ter Stegen va protagonitzar una de les aturades de la Lliga. Lewandowski va fer, si no el millor, un dels millors partits amb el Barça, amb un gol de crack i dues assistències de luxe. I Gündogan va fer un clínic, evidenciant que té un coco privilegiat, marcant a l’equip la velocitat adequada, corregint quan tocava i participant de forma decisiva en dos dels tres gols. Ahir al Metropolitano, l’equilibri entre joventut i experiència va ser l’ideal. Els adolescents van tornar a estar impecables, però la motxilla la van carregar els veterans, ensenyant-nos el que ha de ser l’ordre natural del Barça".

Notable: Fermín López

"Té 20 anys, edat en què un somniaria amb debutar, però al jugar amb companys menors d’edat, ens sembla que la seva aportació no té tant de mèrit. Error. Fermín és un altre dels noms que Xavi deixarà com a excel·lent llegat. En un Barça que troba tant a faltar l’entrega i entusiasme de Gavi, en Fermín hem trobat una mini versió del cor amb potes. La seva entrega és proporcional a la il·lusió de qui sap que és davant l’oportunitat de la seva vida. És un no parar arribant des de segona línia. I en la setmana gran del Barça, ha marcat davant Nàpols i Atlètico. Tinguem més present que té 20 anys, perquè fa la impressió que ens oblidem que també és molt jove. Aparentment té un rol secundari. Però Fermín, en aquest Barça que tant enyora a Gavi, ha estat una benedicció".

Progressa adequadament: les cartes del Barça en la partida per Joao Felix

"Si alguna cosa ens va quedar clara ahir, és que el portuguès NO pot tornar al Metropolitano. Si hi ha res evident en aquesta història, és que l’Atlètico se l’ha de treure de sobre, debilitant la seva posició en una hipotètica negociació. Si aquesta, ha de ser amb el Barça, club que no té un duro i a qui Joao Felix no ha donat cap argument per fer una inversió per fitxar-lo, la sortida és només una: de nou cessió. En això, el Barça, té la mà guanyada. Ara només falta el detall més important. Si Joao Felix vol tancar el debat de la seva continuïtat, té dos mesos per davant per demostrar que mereix seguir de blaugrana. Ser crack dos partits i intranscendent la resta, no és suficient. Si ara mateix si el Barça se’l queda seria per necessitat i no pas per convicció, obligat per una economia que l’impediria buscar perfils millors".

Suspens: l'expulsió de Xavi

"La seva gestualitat, les excessives protestes, els podcasts amb què entreté als quarts àrbitres a cada partit… serà la raó que sigui, però la forma tan tensa amb què viu els partits no ajuda Xavi ni suma a l’equip. El tècnic ha de posar de la seva part per controlar millor els seus nervis i explosions. De no fer-ho, les targetes l’acompanyaran durant el temps. El primer que ha de trobar un punt de relax és Xavi, però els àrbitres també han d’igualar criteris. La comprensió, paciència i mà esquerra que els del xiulet tenen amb els entrenadors, no existeix amb Xavi. Si ahir el motiu de l’expulsió són els gestos, són molts els partits que haurien d’acabar sense entrenadors. Xavi ha d’aprendre a controlar. Fer-ho ajudarà l’equip i relaxarà la contundència que, amb ell sí, tenen els àrbitres".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00