Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

Oscar da Silva: "La Copa és una competició molt difícil, però hi anem per guanyar"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del FC Barcelona de bàsquet a la prèvia de la Copa del Rei que es jugarà a Màlaga

Oscar da Silva: "La Copa és una competició molt difícil, però hi anem per guanyar"

Oscar da Silva: "La Copa és una competició molt difícil, però hi anem per guanyar"

07:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1708003704526/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui comença la Copa del Rei de bàsquet a Màlaga, on hi participaran dos equips catalans, el FC Barcelona i el BAXI Manresa, que de fet s'enfrontaran als quarts de final, demà a les sis de la tarda. Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb un dels jugadors del club blaugrana, Oscar da Silva, que ha analitzat les opcions que té el Barça en aquesta Copa del Rei a Màlaga.

"Tinc moltes ganes de jugar la meva primera Copa del Rei, espero poder ajudar a l'equip", ha afirmat da Silva als micròfons de SER Catalunya, qui ha destacat: "és el torneig més prestigiós del continent. Els millors vuit equips de l'ACB tenen molta qualitat. Serà un torneig difícil, però anem allà per guanyar". El primer rival del FC Barcelona a la competició serà el BAXI Manresa, de qui ha parlat Oscar da Silva al 'Què t'hi Jugues!': "el BAXI Manresa ja ens ha guanyat aquí al Palau. Són un equip que juga dur, ràpid, té jugadors bons d'un contra un, fam de guanyar i a veure com va el partit".

Oscar da Silva també ha parlat sobre Ricky Rubio, que està entrenant amb el conjunt blaugrana i quan estigui recuperat tornarà a jugar amb el FC Barcelona. "Ricky Rubio està bé. Està trobant la seva forma una altra vegada, però ja hem pogut veure que distribuint la pilota i llegint jugades té una dimensió que no teníem abans a l'equip", ha reflexionat Oscar da Silva, qui ha destacat també: "amb Ricky l'equip pot fer un salt important per aspirar a més coses. És un jugador que li costa molt poc aprendre el sistema de l'entrenador, és un jugador molt intel·ligent. Un jugador d'aquesta qualitat ens pot ajudar".

L'anàlisi de la Copa de Nino Buscató

Al 'Què t'hi Jugues!' també hem analitzat la prèvia d'aquesta Copa del Rei de bàsquet amb Nino Buscató. "La Copa és la competició que crea més ambient i sempre dona sorpreses. Recordem que l'any passat ni Madrid ni Barça van arribar a la final", ha destacat Buscató, qui ha dit que els dos favorits gairebé sempre són Barça i Madrid, però que aquesta temporada els dos equips que estan més en forma són Real Madrid i Unicaja. "Crec que Barça i Madrid saben que en aquesta competició, si la volen guanyar, han de donar més del que van donar l'any passat", ha sentenciat Buscató als micròfons del 'Què t'hi Jugues!' de SER Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00