Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ronald Araujo vol quedar-se al Barça

Sique Rodríguez explica al 'Què t'hi Jugues!' que Ronald Araujo no té intenció de marxar del Barça

Ronald Araujo vol quedar-se al Barça

Ronald Araujo vol quedar-se al Barça

03:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1702301153082/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ronald Araujo és un central clau en l'esquema de Xavi Hernández al FC Barcelona. És un dels jugadors intocables pel conjunt blaugrana, però fa uns dies 'Sky Sports Alemania' va dir que el Bayern de Munich estava interessat a fitxar el central uruguaià del Barça per reforçar la plantilla del conjunt alemany.

Avui al 'Què t'hi Jugues!' Sique Rodríguez ha explicat que Ronald Araujo no té intenció de marxar del FC Barcelona i que ja està activa la seva renovació. El futbolista uruguaià està content a Barcelona i, de fet, està esperant el seu segon fill i s'acaba de comprar una casa, que li ha comprat a l'exjugador blaugrana Andrés Iniesta.

En aquest sentit, Sique Rodríguez ha recalcat que Araujo no té intenció de marxar i que el central uruguaià no ha parlat directament amb Thomas Tuchel, actual entrenador del Bayern de Munich. Rodríguez ha detallat que Tuchel i Christoph Freund, director esportiu del Bayern de Munich, han parlat amb el representant de Ronald Araujo, però no directament amb el futbolista. Li han traslladat que el Bayern de Munich està reconstruint l'equip, que volen un defensa com Araujo i la resposta ha estat que Araujo està bé al Barça i que els seus plans no son marxar del Barça, ni a l'hivern ni tampoc a l'estiu.

De fet, Sique Rodríguez ha dit: "m'aventuro a dir que, en el cas que algun dia s'obrís la possibilitat per Araujo de deixar el Barça, que no la contempla, la seva il·lusió seria jugar més a la Premier League que a la Bundesliga".

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00