Fútbol

El Girona renova a Santi Bueno fins 2026

El central uruguaià tindrà una clàusula de 25 milions d'euros

Santi Bueno, renova amb el Girona fins al 2026 / Nil Solá

El Girona ha anunciat aquest migdia l'ampliació de contracte de Santi Bueno, futbolista uruguaià que amplia fins al 2026 el seu contracte amb el club blanc-i-vermell i amb una clàusula de 25 milions d'euros. Bueno va arribar a Montilivi l'any 2019 i s'ha convertit en un fixe indiscutible en les últimes temporades, primer amb Francisco i després amb Míchel a la banqueta. El charrua, ex del Barça, va estar molt a prop d'anar al Mundial de Catar d'aquest passat mes de desembre i, juntament amb Arnau Martínez i Aleix García, és un dels actius princpials que té el club.

Bueno, que va tenir un inici sense protagonisme al club i que va arribar com una aposta de futur, es va convertir en fixe i indiscutible des de fa ja dues temporades. Des de llavors l'uruguaià ha disputat un total de 104 partits oficials, on ha estat titular en 98 d'ells i ha marcat un total de 4 gols. Aquesta temporada, la del seu debut a Primera Divisió, Bueno era, fins ahir, l'únic futbolista del Girona que havia disputat tots els minuts fins ara.

Aquesta és una excel·lent notícia pel Girona, ja que s'assegura la continuitat d'un dels actius més importants que té el club i que acabava el seu contracte al juny del 2024, per tant, en cas que algun club vulgui fitxar-lo, el club tindrà molta més força.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00