Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Ivan Balliu: "A Vallecas el futbol es viu d'una altra manera"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb el jugador del Rayo Vallecano l'endemà de guanyar al Real Madrid i fer que el FC Barcelona sigui líder a la Lliga

Ivan Balliu: "A Vallecas el futbol es viu d'una altra manera"

Ivan Balliu: "A Vallecas el futbol es viu d'una altra manera"

10:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1667916654784/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Ivan Balliu, futbolista del Rayo Vallecano i titular en la victòria contra el Real Madrid, que ha fet que el FC Barcelona sigui el nou líder a la Lliga. "És una victòria especial. Tenim una afició espectacular, que anima i som dels camps on l'afició està més a prop dels jugadors, fins i tot quan saquem de banda em poden tocar l'esquena. A Vallecas el futbol es viu d'una altra manera", ha explicat Balliu als micròfons de SER Catalunya, i ha afegit: "és un plaer jugar allà".

A més el jugador del Rayo Vallecano ha explicat que després del partit va obrir el telèfon mòbil i que encara té missatges per respondre, de gent que el felicita. "El Rayo d'Iraola té jugadors de molta intensitat i a Vallecas amb la nostra gent ens multipliquem", ha analitzat sobre la victòria contra el Real Madrid en partit de Lliga.

Ivan Balliu també ha parlat sobre algunes de les polèmiques del partit. Sobre la repetició del penal a favor del Rayo ha bromejat: "quan veia que es va posar la mà a l'orella vaig pensar no, és impossible que al Madrid li facin repetir un penal, i al final sí", i ha afegit "la norma és així i està ben xiulada". Sobre el penal a favor del Madrid ha acceptat que quan va veure la imatge va veure que hi ha contacte i que es pot xiular. I finalment, sobre el temps afegit, ha bromejat: "al temps afegit li pregunto a l'àrbitre 'bueno, ya está ¿no?' i em diu 'no, 3 minutos más'. I jo vaig pensar hòstia no fotis, aquests cabrons ens la fotran a dins, i al final no".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00