Sociedad

Detingut un home a Maó per tenir cocaïna, marihuana i haixix dins el seu vehicle

El cotxe es va saltar un control policial i es va iniciar una persecussió per poder-lo detenir

Cocaïna, haixix i marihuana / Redac

Maó

Agents de la Policia Nacional a Maó ha detingut un home de mitjana edat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en un control policial.

Durant les festes de Setmana Santa, agents de la Comissària de la Policia Nacional a Maó, pertanyents a la Brigada de Seguretat Ciutadana, havien establert un control policial a la confluència de Camí des Castell amb Borja Moll, observant com un vehicle va fer un canvi de sentit a través de línia contínua amb intenció d'eludir el control policial.

Davant d'aquesta conducta, els agents van emprendre la persecució del vehicle, fent la conductora cas omís als senyals d'alt, fins a aconseguir finalment interceptar-la interposant el vehicle policial per tallar el pas,

Els ocupants del vehicle, un home que actuava de copilot i una dona que conduïa el vehicle, es trobaven força alterats, increpant els agents. Després de sol·licitar la presència d'un indicatiu de Policia Local, ja que la conductora presenta símptomes evidents de consum d'alcohol, es va presentar una patrulla que va realitzar una prova d'alcoholèmia donant com a resultat 0,77 mg en aire.

A continuació els indicatius policials, van procedir a efectuar la identificació dels ocupants del vehicle i a la realització d'un escorcoll trobant-li a l'home una bossa amb cocaïna, una bossa amb més de 100gr de marihuana i un bloc de haixix.

Un cop acabades les diligències, el presumpte autor va ser posat a disposició judicial.

* Sigue el canal de La SER en WhatsApp, donde encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00