Sociedad

Tot a punt pels Premis PIME Menorca Lidera 2024

L’Auditori de Ferreries s’omplirà per acollir aquest esdeveniment de la petita i mitjana empresa en la que està previst assisteixin diversos representants del mon polític, social i econòmic de l’illa

Presentació dels Premis LIDERA

Maó

Tot a punt per al lliurament aquest dijous capvespre de la celebració dels Premis PIME Menorca Lidera en la seva segona edició a l’Auditori de Ferreries.

Un espai que acollirà a partir de les 19.00 hores l’esdeveniment i on han confirmat la seva assistència el Vicepresident i Conseller d’Economia, Hisenda i Innovació del Govern Balear, Antoni Costa, el President del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, el Batle de Ferreries, Pedro Pons Huguet, a més de regidors de diversos ajuntaments de l’illa i autoritats del mon econòmic i social.

L’acte comptarà, a més, amb la intervenció de Josep Pons Fraga, editor del Diari Menorca i guanyador l’any passat del Premi PIME Menorca Lidera d’Iniciativa Exterior, que oferirà una mirada periodística a la petita i mitjana empresa de Menorca.

Tot i que és un acte obert a qualsevol persona interessada, per poder assistir cal reservar plaça enviant un correu a correo@pimemenorca.org

Els guardonats

Com en la primera edició dels Premis PIME Menorca Lidera, s’han seguit establint sis categories a premiar que estaven alineades amb els valors de la patronal menorquina. El Premi a la Digitalització i Innovació que reconeix aquelles empreses punteres que busquen el canvi per millorar i es diferencien per la fàcil adaptació al món ha estat per Mabrian Technologies SL. La startup menorquina fundada l’any 2013 que mitjançant el desenvolupament de tecnologia pròpia, recopila i millora grans volums de dades globals del sector turístic per tal d’ajudar a les empreses i organitzacions del sector a prendre decisions, va camí de convertir-se en un dels tres líders mundials en Intel·ligència de Dades després d’haver-se incorporat a la companyia italiana Data Appeal del grup Almawave.

El Premi a la Sostenibilitat i Responsabilitat que va dirigit a empreses que es mantenen fermes en el seu compromís ambiental i de coherència en la seva aplicació ha recaigut en Som Menorca, SL, empresa amb més de 30 anys de trajectòria dins el sector inmobiliari i de lloguer vacacional que destaca per la implantació integral de mesures en matèria de medi ambient i sostenibilitat així com també a nivell de responsabilitat social corporativa, amb un extens programa d’acció.

El Premi a l’Empresa Jove que vol ser una ditada de mel per a empreses que tot i haver recorregut poc camí, es mereixen un reconeixement per la gran professionalitat i energia de creixement s’ha decidit atorgar a Sidra Kane, la primera sidra artesanal elaborada a Menorca amb varietats de poma local que compta amb un projecte de recuperació de varietats ancestrals.

El Premi a l’Associacionisme que la federació empresarial atorga a aquelles empreses o persones pel seu treball i esforç desinteressat en la millora de l’economia menorquina serà aquest any per la Presidenta de l’Associació Empresarial de Lloguer sense Conductor, Juana Capó Pons com a reconeixement a la seva llarga carrera. Dona empresaria pionera i propietaria de l’empresa de lloguer de vehicles Autos 215, S.L., presideix l’entitat des de l’any 2005 i va entrar com a sòcia al 1989, pràcticament a l’inici de la constitució de l'entitat.

El Premi a la Iniciativa Exterior que posa en valor aquelles empreses que abanderen Menorca mes enllà de les seves fronteres serà per El Paladar Jamoneria & Delicatessen, empresa creada al 2003 per Kiko Muñoz i Pepe Moreno , que no només s’ha convertit en un refent a la nostra Illa per la qualitat dels productes que comercialitza i els serveis que ofereix sinó que ha sabut créixer i estendre’s a tot l’arxipèlag balear amb set botigues obertes entre Menorca, Eivissa i Mallorca.

Finalment el Premi al Relleu Generacional que posa en valor les empreses i els negocis amb una llarga trajectòria que les noves generacions han sabut mantenir i adaptar-se als nous temps s’entregarà als propietaris de Ca na Genera, una botiga amb més de cent anys d’història situada a Ferreries que es dedica a la venda de confecció per a home, dona, fillet i filleta a més de complements i roba per a la llar que gestiona actualment la quarta generació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00