Política

El PP denuncia una reducció del 30% del personal de Correus a Menorca

Segons Cristóbal Marquès, Correus ha passat de tenir 57 treballadors el 2019 a tenir-ne només 41 el 2023

David Arquimbau Sintes EFE

Maó

El Partit Popular de Menorca denuncia que el personal de Correus a l’illa s’ha retallat en un 30% en els darrers 5 anys.

Segons les dades aportades pel senador Cristóbal Marquès Correus ha passat de tenir 57 treballadors el 2019 a tenir-ne només 41 el 2023, un fet que Marquès aprofita per assegurar que, per a Pedro Sánchez, els menorquins són ciutadans de segona.

Marquès remarca que és urgent que es cobreixin les places disponibles per garantir la qualitat del servei als ciutadans, i també de cara al personal de correus, que pateix una sobrecàrrega de feina important des de fa anys.

Aquesta no és la primera vegada que el Partit Popular alerta sobre el minvament dels serveis estatals a l'illa. Recentment, el senador ja va expressar la seva preocupació per la reducció dels efectius de la Unitat de Família i Dona de la Policia Nacional i també del SEPE, el Servei d'Ocupació Pública Estatal, un fet que, segons Marquès, posa en evidencia la tendència creixent de retallades en els serveis que depenen de l’Estat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00