Sociedad

El PSOE acusa al PP d'obrir la porta a la urbanització dels nuclis costaners tradicionals

Els populars presenten aquest dimarts una Proposta de Llei al Senat per modificar la Llei de Costes per salvar 'les casetes de vorera'

Casetes de vorera

Maó

El PSOE denuncia que el PP posa en risc el model territorial de l’illa a través d’una Proposta de Llei que pretén modificar la Llei de Costes. Els socialistes creuen que d’aquesta manera s’obrirà la porta la urbanització dels nuclis costaners tradicionals.

El PSOE considera que la proposta del PP, que es votarà aquest dimarts al Senat, sí que servirà per protegir les anomenades ‘casetes de vorera’ però a la vegada obre la porta a la reconversió d’aquest nuclis tradicional en zones urbanitzables.

Des del PP asseguren que el PSOE menteix i que la única intenció és crear una figura jurídica que permeti als ajuntaments tramitar aquests nuclis tradicionals.

Marquès nega que amb aquesta modificació de la Llei de Costes es permeti urbanitzar i ampliar aquest nuclis ja que les delimitacions urbanístiques venen regulades pels plans territorials i els plans generals dels municipis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00