Sociedad

La segona edició del Lazareto Festival ha congregat a més de 19.000 persones

Els promotors valoren molt positivament aquesta segona edició que s'ha celebrat al recinte del Castell de Sant Felip

Maó

El Lazareto Festival va tancar aquest dilluns la seva segona edició dalt de tot amb el doble concert de Chambao i Antonio Orozco. 19.000 assistents han assistit al festival celebrat al Castell de Sant Felip durant els darrers dotze dies on han participat 13 artistes icònics. D’aquesta manera, milers d’apassionats per la música, la cultura i la gastronomia han pogut gaudir de les seves passions.

El Lazareto Festival ha presentat una oferta musical molt complerta a través de tots els gèneres. Des de Lírica i Òpera, fins el millor pop rock internacional passant per flamenc i clàssics de les dècades dels 70 i 80. Es tracta així d’un cartell excepcional a Menorca i que ha rebut gran acollida pel públic i per la premsa local i nacional.

A més a més, els assistents han tingut l’oportunitat de degustar una oferta gastronòmica de primer nivell amb un menú dissenyat pel Chef Paco Pérez, amb quatre estrelles Michelin, i una amplia proposta street food liderada pel chef local, Victor Bayo.

Un dels aspectes més destacats del festival han estat la cura per la sostenibilitat i la protecció de l’entorn natural. La organització s’ha esforçat per reduir al màxim l’impacte ambiental del festival, implementant pràctiques eco-friendly.

Segons les estimacions que des de la organització comuniquen, l’esdeveniment ha generat 800.00 euros per a l’illa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00