Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno insiste en negociar con el PP la renovación del CGPJ, pero no descarta "nuevos escenarios"

Sociedad

Maó i Alaior signen el conveni de gratuïtat per l'educació de 2-3 anys

A Menorca hi ha un total de 20 centres d’educació infantil, dels quals 19 són públics i 1 de la xarxa complementària

Signatura del conveni de gratuïtat de l'educació de 2-3 anys

Maó

Els ajuntaments de Maó i Alaior han signat ja el conveni de gratuïtat del servei educatiu de tercer d’educació infantil

Héctor Pons i José Luís Benejam oficialitzaven l’acord aquest dimecres amb el conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March. L’ajuntament de Maó, compta amb 5 escoletes de gestió municipal: Fort de l’Eau, Es Passerells, Es Busquerets, Sant Climent i Cap de Creus. Alaior, per la seva part, té només l’escoleta d’Es Pouet.

A Menorca hi ha un total de 20 centres d’educació infantil, dels quals 19 són públics i 1 de la xarxa complementària, l’escoleta Xipell. El total d’alumnes de tercer d’educació infantil que es veuran beneficiats a Menorca per la mesura de gratuïtat és de 738.

Una vegada signats els convenis es tramitaran els pagaments que permeten la gratuïtat des del dia 1 de setembre. La Conselleria efectuarà tres pagaments per avançat que corresponen a dos períodes de quatre mesos i un darrer període de dos.

La inversió total del Govern serà de 18,6 milions per curs, amb una aportació de 45.000 euros per cada aula de 2-3 anys.

A més de la gratuïtat dels 2-3 anys, aquest curs 2022-23 també s’ha previst un increment de la dotació dels mòduls de 0-1 i 1-2 anys, que suposa assolir els 10.000 euros/unitat a la xarxa pública i 5.000 euros/unitat a la xarxa complementària. A més, inclou altres mesures de millora com l’increment de personal dels equips d’atenció primerenca, amb sis professionals més, i la nova convocatòria de creació de noves places públiques prevista al novembre de 2022.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00