Sociedad
HABITATGE

El preu mitjà d'un pis de lloguer frega els 2.420 euros

És una de les principals dades que aporta el segon informe elaborat pel portal immobiliari Pisos.ad fet a partir dels actius que gestiona

Ofertes en una immobiliària / Arxiu (ANA)

Andorra la Vella

El preu mitjà d'un pis de lloguer frega els 2.420 euros.

És una de les principals dades que aporta el segon informe elaborat pel portal immobiliari, Pisos.ad, i que està fet a partir dels actius que gestiona. Correspon al tercer trimestre de l'any i aleshores disposava de 61 pisos de lloguer. Segons detalla, el preu mitjà era de 2.419 euros, una xifra bastant inferior a la del segon trimestre, quan superava els 2.695 euros. Cal tenir en compte que aleshores el portal tenia 88 immobles. El preu del metre quadrat seria de 22,75 euros i fa mig any era de 23,79.

La parròquia més cara és Escaldes-Engordany on el lloguer mitjà supera els 3.000 euros i la segueixen Andorra la Vella i la Massana. La més barata és Canillo on un pis costaria la meitat, aproximadament.

Quant a la venda, el preu mitjà estaria al voltant dels 670.000 euros amb el metre quadrat a gairebé 6.000 euros. En aquest cas, a Ordino estan les més cares, de fet superen el milió d'euros, mentre que a Sant Julià i a Encamp no arriben al mig milió.

L'informe conclou que en tots dos casos cauen els preus respecte a l'onada anterior. En el del lloguer és un 10,76% i en el de venda, un 15%.

Arnald Sanllehy

Arnald Sanllehy

Periodista a Ràdio SER Principat d’Andorra des del 2019. Condueix l’Aquí Andorra, El Balcó Andorra i...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00