Ocio y cultura
PATRIMONI

La mina de ferro de Llorts, oberta fins al 8 de desembre

S'amplien les dates per mantenir l'interès turístic de la parròquia durant tot l'any

Uns visitants a la mina de ferro de Llorts. El comú d'Ordino ha decidit ampliar les dates d'obertura fins el desembre. / Comú d'Ordino

Andorra la Vella

La mina de ferro de Llorts obrirà portes els caps de setmana d'octubre, novembre i fins al 8 de desembre, de 9.30 a les 17.30 hores. D'aquesta manera, s'amplien les dates d'obertura de la instal·lació per tal de "mantenir l'interès turístic de la parròquia" durant tot l'any i fomentar les visites fora de temporada alta.

Obrir més enllà de l'estiu també facilita que pugui visitar la mina gent que en èpoques de més freqüentació o a l'estiu no pot, segons valoren des del comú. Cal tenir en compte que durant la tardor i principis d'hivern el temps encara és agradable i permet fer activitats a l'aire lliure. Mantenir oberta la instal·lació també contribueix a impulsar l'economia local atraient més visitants en períodes en què normalment hi ha menys afluència, segons defensen des de la corporació comunal.

D'altra banda, amb aquesta iniciativa també s'aconsegueix que els visitants es distribueixin durant tot l'any. Aquest 2024 la instal·lació va obrir els dos primers caps de setmana de juny, abans que en altres ocasions, i amb data de 15 de setembre ja s'havien registrat 4.047 visites individuals mentre que durant tot el 2023 se'n van comptabilitzar 3.567.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00