Sociedad
GASTRONOMIA

Mes de 35.000 persones assisteixen a les jornades populars de l'Andorra Taste

La pluja no ha espantat els amants de la gastronomia i les jornades han superat les xifres d'assistència de l'any passat

Una noia menjant un dels plats servits a les Jornades Populars de l'Andorra Taste d'enguany. / ANA

Escaldes-Engordany

Mes de 35.000 persones assisteixen a les jornades populars de l'Andorra Taste.

La pluja no ha espantat els amants de la gastronomia i les jornades han superat les xifres d'assistència de l'any passat, tot i el mal temps. Aquestes dades suposen un increment del 10% en comparació amb l'any passat. Andorra Turisme, organitzadora de la proposta, ho atribueix al salt qualitatiu de l'oferta gastronòmica i a la presència de més turistes.

El gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, s'ha mostrat altament satisfet pels resultats.

No només han estat els residents del país els que s'han acostat a provar les tapes dels 20 restauradors presents. També hi ha hagut la presència de turistes cosa que per a Andorra Turisme representa la consolidació de l'esdeveniment fora de les nostres fronteres, una estratègia que segons Budzaku es potenciarà l'any vinent.

Un altre factor clau pel creixement d'enguany ha estat el salt qualitatiu dels plats que s'han ofert. Entre els espais gastronòmics que han causat més furor, els del Celler d'en Toni, d'Andorra la Vella; Hincha, d'Escaldes-Engordany; i Kao, de Soldeu.

També han funcionat molt bé els 'showcooking', demostracions culinàries on els aficionats han pogut observar en directe l'elaboració de diferents plats.

D'altra banda, el director general d'Andorra Turisme ha mencionat que si no hi ha cap força major, la quarta edició continuarà Escaldes-Engordany.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00