Sociedad
MEDI AMBIENT

Representants de vint països participaran a la segona trobada de reserves de la biosfera a Ordino

Per primera vegada hi haurà representació xinesa en aquestes jornades que tindran lloc del 24 al 27 de setembre

El cap del Departament d’Agricultura i Medi Ambient del comú d’Ordino, Marc Font, la cònsol major d’Ordino, Maria del Mar Coma, i el president de la Comissió Nacional Andorrana per a la Unesco, Salomó Benchluch, durant a presentació del II Seminari Reserves de la Biosfera. / ANA

Ordino

Representants de vint països participaran a la segona trobada de reserves de la biosfera a Ordino.

Per primera vegada hi haurà representació xinesa en aquestes jornades que tindran lloc del 24 al 27 de setembre a l'hotel Bringué, prop del parc natural de Sispony.

Hi participaran representants de diverses regions de mutanya, amb reptes similars amb Andorra, segons el cap del departament d'agricultura i medi ambient del comú, Marc Font.

Un dels principals objectius de la trobada és ajudar els estats participants a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a través de les experiències compartides. Per tant, s'abordaran temes crucials com el canvi climàtic, la pèrdua de biodiversitat i els fenòmens derivats de la globalització.

Les jornades es dividiran en sessions de matí, amb ponències i taules rodones; i sortides a la tarda de descobriment del patrimoni natural andorrà.

Ordino va ser declarada reserva de la biosfera per la UNESCO ara fa quatre anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00