Sociedad
DETENCIONS

Detenen un grup organitzat que furtava en establiments comercials

La policia va arrestar dijous tres homes no residents després de ser interceptats en una botiga d'esports i de rebre l'avís d'una òptica d'on havien sostret quatre ulleres. Als vehicles els van localitzar material robat per valor de 2.500 euros

La mercaderia furtada pels tres homes no residents. / Policia d'Andorra

Andorra la Vella

Detenen un grup organitzat que furtava en establiments comercials.

Dijous la policia va detenir tres homes no residents d'entre 28 i 36 anys en una botiga de material esportiu minuts després que una òptica de la capital donés l’avís perquè un grup de persones n’havia sostret quatre ulleres. Tot seguit, la investigació va permetre trobar els dos cotxes, amb matrícula francesa, amb què els sospitosos s’havien desplaçat fins al Principat.

A l’interior dels vehicles es van descobrir més de quaranta peces de roba amb les alarmes i les etiquetes posades, les ulleres que havien furtat a la botiga i set perfums. El preu de cost de tota la mercaderia, que haurien sostret de comerços de les parròquies centrals i del Pas de la Casa, supera els 2.500 euros. Els arrestats també es trobaven en possessió d’una bossa amb l’interior folrat amb alumini, una tècnica que s’acostuma a fer servir en aquesta mena de delictes. Tot i que finalment es van detenir tres persones, en el moment de l’arrest se’n van controlar un total de cinc, entre les quals, una menor de 16 anys, que també hi hauria col·laborat, i la seva parella. Actuaven de manera organitzada i la investigació apunta que podria haver-hi més persones implicades. La policia tampoc descarta que aquest grup hagi pogut cometre altres furts en ocasions anteriors. Només un dels tres detinguts té antecedents a França per fets similars, segons ha confirmat INTERPOL.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00