Fútbol
FUTBOL

La FAF aprova un pressupost de 9 milions d'euros i tanca l'exercici amb dèficit

L'asssemblea de l'entitat va aprovar ahir els seus comptes que presenta un resultat negatiu al 2023 de 360.000 euros

El president de la FAF, Fèlix Álvarez, durant l'assemblea general celebrada aquest dijous. / FAF

Andorra la Vella

La Federació Andorrana de Futbol aprova un pressupost de més de 9 milions d'euros i tanca el 2023 amb 360.000 de dèficit.

L'asssemblea de l'entitat va aprovar ahir els seus comptes amb un pressupost de 9,1 milions d'euros per a la propera temporada.

La inversió en el futbol femení i la construcció del nou estadi a Encamp han contribuït al tancament de l'exercici amb un dèficit de 360.000 euros. El president de la FAF, Fèlix Álvarez, va assegurar durant l'assemblea que era "controlable" i que una part d'aquest dèficit es devia també a la retallada en la subvenció de la UEFA.

Pel que fa al nou camp, Álvarez ha assegurat que les obres van a bon ritme i que a l'estiu ja es podrà col·locar la gespa de manera que, si no hi ha cap contratemps, la infraestructura estarà acabada al desembre.

Pel que fa a la possibilitat que l'FC Andorra jugui al nou estadi la propera temporada, Álvarez s'ha mostrat de nou obert a acollir l'equip tricolor però encara no hi ha hagut converses sobre la planificació d'utilització del camp.

D'altra banda, l'assemblea va aprovar el format i calendari de les llistes de primera i segona de futbol i de la lliga de futbol sala. La primera no variarà, començarà el 14 de setembre i acabarà el 18 de maig, tindrà deu equips i es disputarà en tres voltes i 27 jornades. La segona tindrà sis equips, 20 jornades i quatre voltes asimètriques i arrencarà el 28 de setembre.

Pel que fa al futbol sala, la fase regular tindrà dos voltes i dos voltes més el play-off, en total 20 jornades que arrencaran el 16 de setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00