Ocio y cultura
FESTIVALS

Més concerts i més diversitat marquen la nova temporada de música MoraBanc

Es programarà almenys un esdeveniment mensual entre l'octubre i el març apropant-se a un públic més ampli i de totes les edats

La cònsol menor d'Andorra la Vella, Olalla Losada, i els codirectors de la temporada MoraBanc Andorra la Vella, Jordi Sabata i Oriol Viella, aquest dijous. / C.G.

Andorra la Vella

La temporada MoraBanc Andorra la Vella programarà més concerts i s'obre a un públic més ampli

La cònsol menor de la capital, Olalla Losada, ha presentat les novetats que hi haurà en aquest esdeveniment que enguany començarà a l'octubre i s'allargarà fins al març. En aquest temps programaran almenys un esdeveniment mensual, deixant de banda el desembre que no n'hi haurà cap, i els aprofitaran per buscar un públic més ampli, que inclogui totes les edats i que permeti apropar la música clàssica a nous col·lectius.

Cal recordar que el fins ara director de la temporada MoraBanc Andorra la Vella, Josep Maria Escribano, va deixar el càrrec a inicis d'any, així que a partir d'ara ho seran Jordi Sabata i Oriol Viella, els quals han mostrat la seva il·lusió per assumir aquest projecte, i asseguren que buscaran noms amb connexions amb les noves generacions, com ara 'influencers'.

El pressupost es manté en 100.000 euros, que aportaran a parts iguals l'entitat bancària i la corporació, i inclourà la presència d'artistes internacionals, però també nacionals.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00