Sociedad
SALUT

El pressupost del SAAS per cobrir baixes i vacans cau en gairebé un milió d'euros

A preguntes del PS, el Govern confirma que s'ha passat d'un milió d'euros a 200.000 cosa que ha sorprès els socialdemòcrates

Hospital Nostra Senyora de Meritxell. / Arxiu ANA

Andorra la Vella

El pressupost del SAAS per cobrir baixes i vacans cau en gairebé un milió d'euros.

En una reposta del Govern a demanda del PS, es confirma que el pressupost del SAAS per cobrir baixes ha passat d'un milió d'euros a 200.000 cosa que ha sorprès als socialdemòcrates.

La presidenta suplent del partit, Susanna Vela, ha lamentat que mentre augmenta l'activitat sanitària, es retallen recursos econòmics i ha avançat que es reunirà en breu amb la branca sanitària de l'USDA per valorar la situació.

D'altra banda, el Govern també respon al PS que no existeix una borsa de treball per cobrir baixes i vacans i només disposen d'un llistat de professionals per cobrir imprevistos. En aquest punt, Vela considera que s'hauria de crear aquesta borsa, similar a la d'Educació, per garantir la igualtat de concurrència.

Finalment el PS lamenta que sobre altres qüestions com les jubilacions anticipades al SAAS, la reducció de guàrdies o la recerca de nous professionals sanitaris el Govern sempre respongui que està en fase d'estudi sense aportar solucions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00