Ocio y cultura
ARTS PLÀSTIQUES

Canillo enceta avui la mostra itinerant ArtCamp organitzada per la UNESCO

Una vintena d'artistes d'arreu del món mostraran les seves obres i també participaran en diversos tallers i activitats

L'exposició d'Art Camp del 2022 a Canillo. / Comú de Canillo

Andorra la Vella

Canillo enceta avui la mostra itinerant ArtCamp organitzada per la UNESCO. En total es mostren obres d'una vintena d'artistes de diferents països de tot el món. La representació andorrana en aquesta ocasió va a càrrec d'Arnau Sánchez, Mireia Tarrés i Alicia Luño.

L'espai Galobardas ha estat l'escenari de l'inici d'aquesta exposició itinerant que passarà per les diverses parròquies fins el proper mes de novembre.

En aquesta edició hi haurà obres d'artistes israelians i palestins, així com de Paquistan, Mali, Xile, Xina, Malta, Grècia, Espanya i França entre d'altres. El lema d'enguany és "Colors per al planeta" i pretén fomentar l'intercanvi cultural entre artistes i promoure els valors de diàleg i de pau que defensa la UNESCO.

Durant els mesos que l'exposició voltarà pel país hi haurà diversos tallers i activitats, moltes d'elles dirigides a escolars.

A Canillo es pot visitar fins a finals d'abril; al maig i juny passarà per Escaldes, seguirà al juliol per Ordino, a l'agost per la Massana, al setembre, per la capital, a l'octubre visitarà Encamp i acabarà al novembre a Sant Julià de Lòria.

ArtCamp s'organitza des del 2015 i ha acollit més de 250 artistes de tots els continents amb 600 obres originals.

Marisol Fuentes Pérez

Marisol Fuentes Pérez

Periodista llicenciada per la UAB. Des del 2007, directora de Ràdio SER Principat d’Andorra, emissora...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00