Actualidad
NOTICIA PATROCINADA

Costa Daurada: una constel·lació única d'hospitalitat, diversió, servei i qualitat

En parella, amb amics, amb fills o sense, per a joves o turistes sènior, la Costa Daurada ofereix una àmplia combinació d'activitats així com una gran oferta hotelera, de càmpings i d'apartaments d'alt nivell

La Costa Daurada és una destinació ideal per al turisme familiar. / Joan Capdevila (FEHT)

Andorra la Vella

A la Costa Daurada brillen especialment les poblacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, i la Pineda. Situades en un radi de pocs quilòmetres, al costat de PortAventura World, un dels més grans resorts de vacances i oci familiar d’Europa, les ciutats de Tarragona i Reus, i amb unes excel·lents comunicacions, resulten una constel·lació única d’hospitalitat, diversió, servei i qualitat.

En parella, amb amics, amb fills o sense, per a joves o turistes sènior i també per a singles, a la Costa Daurada pot trobar-se una atractiva combinació d’activitats, així com trobar allotjament en establiments de primera categoria, tant en els més de 80 hotels -la majoria de 4 estrelles-, com en els càmpings, premiats internacionalment, i una planta d’apartaments modernitzada per albergar famílies i grups esportius.

Imatge aèria de Salou.

Imatge aèria de Salou. / FEHT

Gaudeix de passejades o bronzeja’t en platges de sorra daurada i fina equipades amb tots els serveis. Aprèn esports nàutics o pesca en aigües tranquil·les. Juga a golf o practica qualsevol esport a l’aire lliure com el ciclisme o l’escalada. Fes senderisme i excursions per la muntanya o al litoral. Visita PortAventura World, Ferrari Land o algun parc aquàtic i crema tota la teva adrenalina. Perd-te pels municipis d’interior amb la teva bicicleta BTT o coneix paratges Patrimoni de la Humanitat com la Tàrraco romana, el Monestir de Poblet i altres joies de l’arquitectura i del llegat modernista.

Imatge panoràmica de Cambrils.

Imatge panoràmica de Cambrils. / Ignacio Izquierdo

A més, festivals com les Jornades Gastronòmiques, el Festival Internacional de Música de Cambrils, les Nits Daurades de Salou, els concerts a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i el festival Tarraco Viva et sorprendran. I si prefereixes respirar aire pur en plena natura, molt a prop es troba el Parc Natural de la Serra de Montsant i, a menys d’una hora, t’espera el Parc Natural de les Terres de l’Ebre, declarat Reserva de la Biosfera.

Vila-seca, platja de La Pineda.

Vila-seca, platja de La Pineda. / Ignacio Izquierdo (FEHT)

Si la teva passió és la gastronomia, delecta’t amb una cuina hereva de les tradicions dels pescadors i agricultors que ha sabut posicionar-se com un referent gràcies a la gran qualitat dels peixos, mariscs, fruites i hortalisses fresques i un oli d’oliva premiat internacionalment. El vi, la sang de la terra, és un dels signes més representatius de la cultura mediterrània i un actiu que ens identifica. Coneix una extensa àrea de territori coberta de vinyes on pots visitar cellers i les famoses Catedrals del Vi.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00