Sociedad | Actualidad
Los40Classic On The Road

Prop de 4.000 persones participen a la festa Los40Classic On The Road a Escaldes-Engordany

Es converteix en l'acte més multitudinari de la Festa Major d'enguany

Edu Naranjo punxant durant la festa Los40Classic On The Road d'Escaldes. Prop de 4.000 persones van assistir al recital en el marc de la Festa Major. / Jonathan Díaz

Andorra la Vella

Prop de 4.000 persones participen a la festa Los40Classic On The Road a Escaldes-Engordany.

Es converteix així en l'acte més multitudinari de la Festa Major d'enguany conduïda magistralment pels djs Josep Bartomeus i Edu Naranjo.

Durant la festa, de més de quatre hores, famílies, grups d'amics, de companys de feina i fins i tot un comiat de soltera es van donar cita a l'aparcament dels Veedors que es omplir de gom a gom per gaudir dels èxits més importants del pop internacional, espanyol i català de les darreres quatre dècades.

La selecció musical estava acompanyada d'alguns vídeoclips clàssics i d'una posada en escena espectacular amb més de 40.000 wats de potència de llum i so, 12 metres quadrats de pantalles led, aconseguint un efecte de cabina integrada molt potent, llançament de confeti, de samarretes i de polseres led.

Públic gaudint de la festa Los40Classic On The Road en un recinte ple a vesar. Prop de 4.000 persones van assistir al recital. / Jonathan Díaz

Durant la festa, Bartomeus i Naranjo van animar el públic constantment, aconseguint una interactuació magistral.

Per l'aparcament dels Veedors es van poder sentir clàssics de la música pop com Michael Jackson, Madonna, Bon Jovi, Britney Spears, Backstreet Boys, Depeche Mode o Lady Gaga, entre molts altres que van provocar un gran èxtasi col·lectiu.

La festa estava patrocinada per la Unió Proturisme d'Escaldes-Engordany, amb la col·laboració de MoraBanc.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00