"En un moment de depressió barcelonista, la pancarta va representar als culers"
Quan es compleix un any de la pancarta de Laporta a Madrid, al 'Que t'hi Jugues!' hem parlat amb Lluís Carrasco, director de la campanya de Joan Laporta
"En un moment de depressió barcelonista, la pancarta va representar als culers"
14:09
Compartir
El código iframe se ha copiado en el portapapeles
Barcelona
Avui es compleix un any de la pancarta que Joan Laporta i el seu equip van penjar a Madrid, prop del Santiago Bernabéu, amb el lema 'Ganas de volver a veros', acompanyat d'una imatge de Joan Laporta, aleshores candidat a la presidència del FC Barcelona. Al 'Què t'hi Jugues!' n'hem parlat amb Lluís Carrasco, qui va dirigir la campanya electoral de Laporta. "Si hagués de posar una pancarta ara, davant la jornada històrica que viurem diumenge amb el referèndum de l'Espai Barça, posaria: 'Nou Espai Barça, ganes d'enamorar-te'", ha dit Lluís Carrasco a SER Catalunya.
"La campanya es guanya perquè el millor candidat és Laporta, però és evident que aquella pancarta crea un punt d'inflexió", ha afirmat Lluís Carrasco sobre la pancarta penjada a pocs metres del Santiago Bernabéu, i ha afegit que "en un moment de depressió barcelonista, la pancarta va representar als culers. Va ser molt important per la nostra candidatura".
Lluís Carrasco ha explicat que la campanya electoral de Laporta es va plantejar des d'un punt de vista sentimental per apel·lar als sentiments de l'aficionat culer. "A la campanya es van treballar conceptes emocionals, perquè estem parlant d'un club. Fins i tot el nostre símbol era un escut encunyat per un cor i el concepte era 'Estimem al Barça'. En tot moment vam pensar que la part emocional era molt important perquè un club com el Barça té poques coses de racional i moltíssimes de sentiment i amor", ha detallat.
"La lona va costar uns 70.000 euros. És la inversió més barata de tota la campanya sense cap dubte", ha afirmat Carrasco, qui ha afegit que "no sabíem que hi havia el pare de Bertín Osborne. No li va fer gens de gràcia, però segur que després va estar tot el mes fent broma del que havíem posat a la seva façana".
Carrasco ha revelat que en un primer moment va pensar en posar la pancarta publicitària al mateix Santiago Bernabéu: "Vaig pensar en posar publicitat directament al Bernabéu, que estava en obres, però després em va semblar violar un santuari. Nosaltres no admetríem que ells vinguin aquí a fer publicitat. Ho vam descartar immediatament".