Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Coronavirus Covid-19

Quasi 250 nous contagis a la Vall d'Albaida durant el cap de setmana

Són ja més de 600 els casos actius a la comarca que dispara la seua incidència acumulada

Façana lateral de l'Hospital general d'Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Ontinyent

Si hi havia algun dubte de la incidència que anaven a tindre els contactes i reunions durant el passat pont, la Conselleria de Sanitat ja ha confirmat unes dades que no són per a res optimistes a la comarca de la Vall d'Albaida.

Ontinyent ha disparat els seus casos. A les encara PCR positives que continuen sorgint de les reunions socials durant la festivitat de La Fira, ara cal sumar les que comencen a deixar eixes reunions durant el pont de La Puríssima i el bou en corda. En total són 144 proves positives durant el cap de setmana, el que deixa els casos actius en 328 actualment, un augment, per tant, de 92 casos en sols quatre dies que deixen una taxa que s’acosta als 1.000 per cada 100.000 habitants. A banda s'ha hagut de lamentar una nova víctima mortal.

Molt lluny de les xifres que deixa la capital, Ontinyent, trobem a les ciutats de L’Olleria i Albaida, que han notificat 30 i 24 nous casos respectivament. En el cas d’Albaida passa a tindre 52 casos pels 27 que tenia per acabar l’anterior setmana, mentre que L’Olleria baixa de 106 a 100 casos actius, però continua amb la incidència disparada.

Els municipis amb major taxa de contagis de tota la comarca continuen sent Benicolet i Castelló de Rugat, a més les dos localitats continuen augmentant el nombre de casos; Benicolet passa de 16 a 17 i Castelló de Rugat de 38 a 41.

Altres 10 localitats han sofert un augment de casos actius durant aquests 4 dies. És el cas d’Agullent (de 0 a 1), Aielo de Malferit (de 8 a 9), Aielo de Rugat (d’1 a 3), Alfarrasí (de 5 a 7), Atzeneta d’Albaida (de 4 a 6), Benigànim (de 10 a 14), Bocairent (d’11 a 13), Fontanars (de 0 a 1), Montaverner (de 0 a 1) i Quatretonda (de 3 a 7).

Les localitats de Benissoda (3), Guadasséquies (1) i Montitxelvo (1) mantenen els mateixos contagis, mentre que La Pobla del Duc passa de tindre 3 a 2 casos.

Així doncs, un total de 610 casos actius a la comarca després de notificar-se 238 nous casos que suposen un augment de 134 en els casos actius en tan sols quatre dies.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00