Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

Més al gra i menys tafaners: la pandèmia canvia hàbits de consum

Les vendes es van recuperant i l'octubre ja va ser millor que el del 2019

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà / J.A.

Salt

Anar de compres ha canviat i no només per la mascareta i el gel hidroalcohòlic. Anem més a la idea i això es tradueix amb menys visitants tafaners, els que volten sense comprar i els que gasten, hi estan menys temps.

Pel què fa les compres de Nadal, Jordà diu que s'estan espongant més dies i que aquest any el Black Friday s'ha allargat molt més sobretot per excessos d'estoc de l'any passat dels diferents comerços.

Pau Jordà, gerent de l'Espai Gironès

12:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000024458/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A nivell econòmic, el gerent de l'Espai Gironès diu que han concentrat esforços en salvar l'últim trimestre i de moment l'octubre ja va ser millor que el 2019, any on el centre comercial va aconseguir les millors dades de la seva història.

Importància de provar-ho

Pilar Marquès, directora de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la UdG

09:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000024457/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En un escenari canviant i cada cop més electrònic, la clau per al comerç de proximitat és intentar-ho. Ho explica la directora de la càtedra de l'empresa familiar, de la UdG, Pilar Marquès, que insisteix en la necessitat d'apostar per altres canals de venda que no siguin la botiga física.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00