Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Professionals dels CAP de Salt demanen mesures de seguretat per exercir en condicions

Des de fa dies alguns metges passen consulta amb la porta tancada amb clau per evitar agressions verbals i amenaces que, diuen, van a l'alça

El CAP de Salt durant la protesta / Aleix Freixas (ACN)

Salt

Els treballadors dels dos centres diuen que han notat un augment de la crispació entre els pacients des de l'inici de la pandèmia i han decidit plantar-se després de diversos episodis d'agressions verbals i incidents, com quan la setmana passada una persona toxicòmana va amenaçar de mort diversos treballadors perquè no li volien fer receptes.

També han trobat petits desperfectes en els seus cotxes o en els vehicles oficials del departament de Salut. En un dels dos centres que hi ha a Salt, els metges tanquen amb clau mentre visiten i a l'altre han posat una tanca metàl·lica a l'entrada per filtrar.

Angi Lladó, metgessa del CAP de Salt

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000023983/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Institut Català de la Salut ha ofert als treballadors una aplicació per al mòbil per avisar ràpidament la Policia Local en cas de necessitat i també s'han reforçat els torns de cap de setmana però els treballadors demanen que es contracti un vigilant de seguretat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00