Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Obras municipales

Ontinyent adjudica la reforma i ampliació del CEIP Bonavista per 2'17 milions d'euros

Amb aquestes obres, que duraran 10 mesos, es dona sol·lució a una reivindicació històrica de la comunitat educativa

Kike Molina, Jorge Rodríguez i Óscar Borrell / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a adjudicar les obres de reforma i ampliació del CEIP Bonavista per un import de 2.175.190 euros iva incós a la UTE Globalklee, SLU-CPM Construcciones, Pintura y Mantenimiento SAU, dins del pla “Edificant” que finança la Generalitat Valenciana i executa el consistori ontinyentí.

A la UTE adjudicatària destaca la presència de Globalklee, empresa del Grupo Cleop, un grup internacional amb més de 75 anys d’història que ha estat responsable de la construcció d’espais com el Pavelló Fons de Sant Lluis de València, els estadis del Levante UD i Elche CF, el Mercat Central de València, el Teatre Principal o l’edifici Arcade; i en àmbit internacional obres en països com Itàlia, Marroc, Argèlia o Panamà. També dins del Pla Edificant, ha estat recentment adjudicatària de l’obra de l’IES Guadassuar.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava que amb la resolució d’aquest concurs, al que s’havien presentat un total de 10 empreses i grups de construcció, “fem un importantíssim avanç per a la que serà la primera obra de gran envergadura de les que estem gestionant al pla Edificant, i que suposarà un abans i un després a un centre amb més de 40 anys d’antiguetat que, llevat de l’ampliació de la cuina en 2005, no havia estat objecte de millores destacables. Era una demanda històrica, i estem contents de que totes les gestions fetes des d'aquest equip de govern i la comunitat educativa donen definitivament els seus fruits”, manifestava.

Óscar Borrell parla sobre l'obra del CEIP Bonavista

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1636645552596/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les Diverses millores

L’actuació, que té un termini d’execució de 18 mesos, inclou la dotació d’un nou ascensor, millores al revestiment tèrmic, fusteria exterior, accessibilitat, instal·lació elèctrica i climatització, o reparació de pilars i goteres. També es procedirà a la substitució de la coberta de fibrociment del gimnàs, s’intervindrà sobre el paviment dels accessos als edificis, condicionament acústic del menjador, i s’ampliarà l’aulari d’infantil amb 4 noves aules mes espais complementaris, a més de crear-se una nova zona de joca infantils i una connexió coberta i nova edificació per a serveis al pati de primària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00