Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Conselleria de Sanitat notifica 12 nous contagis a La Vall d'Albaida

Ontinyent, L'Olleria i La Pobla del Duc són els 3 únics municipis afectats

La Pobla del Duc és un dels municipis que ha notificat casos positius / José A. Bernat Bacete

Ontinyent

La setmana acaba amb males notícies per a La Vall d’Albaida en el que respecta a la situació de la pandèmia a la comarca. En total han sigut 12 els nous casos notificats, el que augmenta en 8 casos la incidència respecte al dimecres.

El municipi amb pitjor situació pel que fa als casos actius és L’Olleria, ciutat que ha notificat altres 5 casos actius i que passa a tindre 16 casos actius després d’incrementar-se en 3 casos respecte als 13 que hi havia dimecres.

La capital de la comarca, Ontinyent, és en aquesta ocasió la que més casos ha notificat, sent un total de 6 nous casos que incrementen a 15 els casos actius pels 10 que hi havia a meitat setmana, uns 15 casos que deixen la incidència en 40 per cada 100.000 habitants, encara en risc baix de contagis, però acostant-se al risc mitjà.

L’altre dels municipis que ha notificat casos és La Pobla del Duc, que a pesar que ha notificat 1 cas, continua tenint sols eixe cas actiu, ja que el que tenia el dimecres ha deixat d’estar-ho.

Pel que respecta a la resta de la comarca, continuen igual els casos, ni han augmentat ni s’han reduït encara, per la qual cosa Agullent, Alfarrasí, Benicolet i Castelló de Rugat mantenen eixe mateix cas actiu que el dimecres.

En total doncs 36 casos actius a la comarca després d’un augment de 8 respecte al dimecres i un total de 12 casos notificats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00