Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Detingut el fill de la dona assassinada a Ripoll

Uns clients d'un restaurant de les Llosses el van veure creuar la pista forestal a l'hora de dinar

Lloc on vivien mare i fill i on la dona va morir a causa de les ganivetades / EUROPA PRESS Europa Press

Després de 30 hores de cerca, els Mossos van acabar detenint al fill de la dona morta a ganivetades a Ripoll. Va ser a les Lloses, on uns excursionistes i els clients del restaurant Can Dachs el van veure creuar la pista forestal que porta fins a l'establiment. A l'interior del restaurant hi havia unes 90 persones.

Alguns testimonis asseguren que anava descalç i que fins i tot va saludar els excursionistes, que van ser els que van demanar al restaurant que avisés a la policia ja que la zona té la poca cobertura.

Després d'hores de recerca infructuosa amb helicòpter, els Mossos el van trobar gràcies a aquesta informació i el van capturar prop d'una altra casa del terme municipal, que es completament disseminat. Durant la detenció, el noi anava armat amb un ganivet i es va mostrar agressiu.

Ara el noi, de 19 anys, haurà de declarar davant del jutge com a únic sospitós després que l'altre noi anés fins a la comissaria dels Mossos a presentar-se voluntàriament i no se'l relaciona amb el crim. El detonant sembla que va ser una baralla quan la mare, de 46 anys, arribava de treballar a casa el dissabte.

Jordi Munell, alcalde de Ripoll

00:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000023340/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, explica que la família estava sota seguiment dels serveis socials. De fet, la policia ja va intervenir al domicili el 2019 quan el noi havia amenaçat a la dona.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00