Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Coronavirus Covid-19

El repunt de L'Olleria continua augmentant la IA de La Vall d'Albaida

Són ja 26 els casos actius a la comarca després de 9 nous casos

Foto panoràmica del municipi de L'Olleria / Ajuntament de l'Olleria

Ontinyent

Continua l’augment de nous casos de covid-19 a La Vall d’Albaida, en part degut a eixe repunt de casos a L’Olleria que ja informàvem a finals de la passada setmana. En aquesta primera actualització per municipis de la setmana s’ha vist un augment de 8 casos després de notificar-se 9 casos nous.

L’Olleria ha passat a ser el municipi amb més casos, superant a la capital Ontinyent, després de notificar altres 4 casos nous, que s’uneixen als 6 del passat divendres per acumular un total de 10 casos actius i passar a tindre una taxa de 122, prop del risc alt de contagis.

Ontinyent augmenta els casos actius de 6 a 7, amb 1 nova PCR positiva notificada, unes dades que continuen mostrant que el repunt autonòmic no ha arribat encara a la capital de La Vall d’Albaida que manté el risc nova normalitat.

La resta de casos nous, 4, són també 1 per municipi. S’han notificat a Alfarrasí, Benicolet, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc, tots ells tenen 1 cas actiu excepte Alfarrasí amb 2. En el cas de Benicolet torna a tindre un cas actiu després de no tindre’n des del passat 23 de febrer, quasi huit mesos després.

Mantenen també els casos actius els municipis d’Agullent amb 2 i Aielo de Rugat i Montitxelvo amb 1. La millor notícia arriba des de Benigànim, que tenia un cas el passat divendres i que ha deixat de tindre casos actius de covid-19 de moment.

Així doncs, La Vall d’Albaida ha sofert un augment de 8 casos actius, passant des del divendres fins ara de 18 a 26 casos actius després de notificar-se en el mateix espai 9 casos nous.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00