Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Sociedad
Coronavirus Covid-19

La Vall d'Albaida notifica sols 3 casos en aquest inici de setmana

Sols queden 6 municipis amb casos actius a la comarca després de reduir-se en 9 casos la incidència

Entrada a l'hospital d'Ontinyent / Ràdio Ontinyent

Ontinyent

Després d'acabar la passada setmana amb males noticies respecte al canvi de dinàmica, que després de més de dos mesos de reducció va augmentar en 3 casos, aquest inici de setmana torna a llançar un missatge d'opitimisme per a la comarca amb sols 3 casos confirmats de covid-19.

Un dels dos únics municipis que va tindre casos en l'anterior actualització va ser Ontinyent, que va notificar 7, i que en aquesta ocasió ha notificat sols 1 PCR positiva en els últims 4 dies. La incidència acumulada es mantè igual amb 11 casos actius a la localitat i una taxa de 30 per cada 100.000 habitants.

L'altre municipi que va notificar casos el passat divendres va ser Castelló de Rugat, que de nou ha notificat un nou cas positiu, però la incidència baixa a 435 per cada 100.000 habitants i passa a tindre 10 casos actius. L'últim dels 3 casos notificats aquests 4 dies ha sigut a Bocairent, que no tenia casos i torna a tindre un.

Les millors noticies arriben des d'Albaida i L'Olleria, dos de les quatre ciutats de La Vall d'Albaida, que deixen de tindre casos. Albaida tenia 5 i L'Olleria 1 i han deixat de tindre. S'uneixen així a Benigànim, l'altra ciutat i que ja fa unes setmanes que no té casos. A banda dels citats municipis, La Pobla del Duc també desapareix de la llista de municipis amb casos actius.

Redueixen la incidència, però continuen tenint casos les localitats d'Aielo de Malferit (baixa de 3 a 2) i Llutxent (de 2 a 1), i mantè els mateixos casos Agullent amb 1 cas.

En total doncs 26 casos actius a la comarca, que torna a aproximar-se al risc de nova normalitat després de reduir en 9 els casos amb els que acabava la passada setmana. S'han notificat 3 casos en total a Bocairent, Castelló de Rugat i Ontinyent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00