Soroll GironaSoroll Girona
Actualidad

Prova de foc per al sector turístic la pròxima primavera

El president de la Federació d'Hostaleria, Antoni Escudero, no preveu que els ERTO s'allarguin fins més enllà del març i serà el moment quan moltes empreses turístiques s'adonaran que no poden seguir.

El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de GIrona, Antoni Escudero / Ràdio Girona

Girona

Antoni Escudero considera que la temporada turística que estem tancant només ha servit per "salvar els mobles". En global, considera que s'ha treballat un 50% del que es va fer el 2019 -que va ser de rècord- però les sensacions són millors o pitjors segons el tipus de turista amb el que es treballi.

Els ha anat millor als que viuen més del turista català, espanyol o de països europeus pròxims com França i pitjor als que, per exemple, depenen del mercat rus. En una entrevista al programa Soroll, el president de la Federació d'Hostaleria considera que el sector està resistint però que a partir de la pròxima primavera, quan s'acabin els ERTO, hi haurà molts negocis que s'adonaran que no poden aixecar la persiana.

La temporada encara es podrà allargar una mica, bàsicament els caps de setmana, però, en general, "hi ha poques ganes de sortir" i un dels clients principals, el francès, encara té moltes restriccions i ve menys.

Escolta l'entrevista sencera.

Antoni Escudero, president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona

13:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000022052/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00