Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Un 15% més de trànsit a l'AP-7 per l'alliberament de peatges

Això també pot comportar un augment dels accidents i per això, demanen reduir els punts negres i seguir millorant la Nacional 2

El peatge de Girona Oest / Abertis

Girona

Els empresaris demanen que l'aixecament dels peatges no sigui una excusa per oblidar les millores a l’N-II, i plantegen acabar amb la prohibició de camions. El vicepresident de la patronal del transport Asetrans, Eduard Ayach, creu que és urgent actuar en els punts negres.

Eduard Ayach, vicepresident d'Asetrans

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020639/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L’estudi proposa mesures que mitiguin l’impacte mediambiental de l’augment dels cotxes, i proposa instal·lar plaques solars en espais lliures de l’AP-7 o fer una via ciclista en paral·lel a l’autopista.

També demanen noves sortides a l’AP-7, com la de Figueres Oest, que permetria connectar amb Vilafant i Besalú, o replantejar l’entrada del peatge de Girona Sud, a Salt.

Sobre l'ave

Després del pacte entre la Generalitat i el govern central per connectar l'aeroport de Girona amb l'AVE, els empresaris gironins han exigit que es compleixi el calendari acordat i que no hi hagi retards.

La Diputació ha recordat que la connexió amb l'alta velocitat va lligada a l'ampliació de l'aeroport del Prat, de manera que la terminal de Vilobí sigui complementària a la de Barcelona.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00