Hoy por hoy matinal la Vall d'AlbaidaHoy por hoy matinal la Vall d'Albaida
Sociedad
Gatos callejeros

Benigànim crea el I Voluntariat Animal de la localitat

Amb l'objectiu de controlar, tractar i vigilar les colònies felines del municipi

Gats al carrer / Vladimir1965 GettyImages

Ontinyent

Si vos agrada la natura i els animals, i sempre heu volgut ser participes d’ajudar als animals, encara esteu a temps de participar en el primer voluntariat animal de Benigànim, contemplat en el Pla Colonial Felí de Benigànim, una iniciativa que estableix criteris per al control, tractament i vigilància de les colònies felines al nostre municipi.

Per inscriure’t has de tenir mínim 18 anys i enviar un correu a participacio@beniganim.org, amb nom, telèfon, domicili i l’autorització per ser agregat a un grup de whatsapp.

El voluntariat felí té l'objectiu d'aconseguir el benestar dels felins del poble, facilitant la convivència amb la ciutadania i la prevenció de problemes de salut publica, basant-se en el control de la població de gats, els seus punts d'alimentació, les condicions sanitàries i les persones col·laboradores responsables de les colònies.

Des de l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament de Benigànim expliquen que “busquem persones voluntàries que ens ajuden a implementar el Pla Colonial Felí de Benigànim” i matisen que l’objectiu del voluntariat és “aconseguir el benestar de les colònies felines, facilitar la convivència amb la ciutadania i prevenir problemes de salut pública.

Ens ho contava a Ràdio Ontinyent el regidor de medi ambient de l’Ajuntament de Benigànim, Ferran Llarió el perquè d’aquesta iniciativa.

Ferran Llarió - Voluntariat animal

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1627896968059/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00