Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Les Kellys temen que aquest estiu sigui pitjor que el de l'any passat

La incertesa sobre l'arribada del turisme estranger i la falta d'estalvis afegeixen neguit a la seva situació laboral

Camareras de piso / Getty Images

Lloret de Mar

El col·lectiu explica que hi ha hotels que estan oberts per poder començar a fer reserves però que han aixecat la persiana amb el personal mínim i esperen a fer contractacions un cop es comencin a omplir les habitacions. Això fa que en el col·lectiu de cambreres de pis poques treballin i es facin rotacions per sortir de l'ERTO temporalment.

La fundadora de les Kellys, Eulalia Corralero, creu que la situació d'aquest any és pitjor perquè moltes d'elles ja han exhaurit els estalvis i encadenaran un altre any sense cotitzar el que és habitual.

Eulalia Corralero, fundadora del col·lectiu de Kellys

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000020020/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Corralero també constata que es repeteix la tònica de l'any passat on els caps de setmana s'omplien de visitants de proximitat mentre durant la setmana la feina baixava de manera considerable.

Un fet que perjudica més al personal dels hotels. L'esperança és que aquest any al setembre no hi torni a haver rebrots i es pugui allargar la temporada que l'any passat es va acabar de manera abrupta per l'inici de la segona onada.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00