Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

Que el futbol reusenc torni a somriure

La Fundació Futbol Base Reus, el Club de Futbol Reddis i la Plataforma Sempre Reus 1909 sumen esforços per crear un projecte futbolístic a tots els nivells: potenciant la base, potenciant el femení, recuperant un primer equip referent i també la il·lusió d'una afició que fa més de dos anys que no pot animar a ningú.

Xavi Castro i Alexis Gómez als estudis de Ràdio Reus. / Joel Reche

Reus

Fer que Reus torni a respirar futbol. Aquest és l'objectiu principal d'un projecte a tres bandes que es presentava aquesta setmana a la ciutat. La Fundació Futbol Base Reus, el Club de Futbol Reddis i la Plataforma Sempre Reus 1909 sumen esforços per crear un projecte futbolístic a tots els nivells: potenciant la base, potenciant el femení, recuperant un primer equip referent i també la il·lusió d'una afició que fa més de dos anys que no pot animar a ningú. La desaparició del Club de Futbol Reus és un fet, i cal mirar endavant.

Conversem amb Xavi Castro, president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Roig, president del Reddis, i Alexis Gómez, portaveu de la Plataforma Sempre Reus 1909 per conèixer tots els detalls d'aquest projecte. Amb ells desgranem el projecte, de quatre anys de durada, però amb una mirada que va molt més enllà, asseguren tots tres. Tot plegat sota l'encàrrec de l'Ajuntament, que cedirà l'Estadi Municipal i també donarà suport econòmic al projecte.

L'acord preveu que el Reddis, que milita a la segona catalana, es converteixi en la sortida natural dels joves de la fundació. Tot plegat amb l'objectiu, a curt termini, d'arribar a la Tercera divisió. També es crearà un primer equip femení, a més de mantenir la base i l'equip Genuine. La tercera pota, la de la massa social, anirà a càrrec de la Plataforma Sempre Reus, que ja ha començat els contactes amb les penyes d'animació del desaparegut Club de Futbol Reus.

El Reddis mantindrà el nom i els colors durant la pròxima temporada, coincidint amb el centenari del club i competirà l'Estadi Municipal. Després s'obrirà un debat entre els socis i l'afició per decidir sobre la possibilitat de tornar als històrics colors roig-i-negres de l'antic Reus. Una decisió que, tal com expliquen els nostres convidats, no ha de suposar un problema sinó un debat enriquidor. Una mostra més que aquest nou projecte s'allunya del que va ser el Club de Futbol Reus durant els seus darrers anys.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00