Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

El Reus Deportiu Miró torna a rodar

Després de tres setmanes sense competir per casos positius de Covid-19 dins de la plantilla i l'staff tècnic, els roig-i-negres tornaran a competir diumenge a la pista del Calafell. Marc Julià passa pels estudis de Ràdio Reus per saber com afronta el Reus aquesta segona part de la temporada després de l'aturada obligada.

Marc Julià als estudis de Ràdio Reus. / Joel Reche

Inici d'any remarcable del Reus Deportiu Miró, que eliminava el Liceo a la Supercopa d'Espanya i lluitava de tu a tu la final contra el Barça. Derrota dolorosa davant el mateix Liceo a l'Ok Lliga i quan s'havia de recuperar el somriure, tot aturat. Fa tres setmanes, el club reusenc anunciava que s'havien detectat casos positius de Coronavirus i que la primera plantilla s'havia de confinar preventivament. Finalment, han estat tres partits -Vendrell, Noia i Girona- els que s'han hagut d'ajornar. Però tot passa, i el Reus tornarà a competir aquest diumenge contra el Calafell.

El davanter roig-i-negre Marc Julià ha passat pels estudis de Ràdio Reus per comentar com ha estat aquesta aturada. Assegura que, haver de parar va ser un "gerro d'aigua freda", ja que fins ara l'equip "havia pogut trampejar" la Covid-19. Els jugadors han seguit treballant des de casa, sobretot per estar mentalment preparats per la tornada a la pista, que ha sigut gradual, depenent dels darrers contactes de cada jugador amb els companys que van donar positiu. Julià remarca la importància de guanyar els tres partits ajornats per mantenir opcions a l'OK Lliga i per jugar com a caps de sèrie la Copa del Rei de La Corunya del pròxim mes de juny.

Amb ell també comentem els primers moviments al mercat de fitxatges de cara a la temporada vinent. "Rumors que intentem evitar" assegura. Tot plegat quan encara queden tres competicions en joc que, molt probablement, s'hauran de disputar sense públic, tant al Palau d'Esports com a la resta de pistes. Julià agraeix el suport dels aficionats roig-i-negres tot i no poder trepitjar "La Bombonera" i espera que ben aviat tornin a retronar els bombos al carrer Gaudí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00