Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Obra social

AITEX promou "Donacions a Projectes i Iniciatives Socials"

Fins a 5 associacions de La Vall d'Albaida han sigut escollides entre els 15 projectes finals

La roda de premsa d'Aitex on s'anunciaven les ajudes / Aitex

Ontinyent

AITEX ha promogut la primera convocatòria de “Donacions a Projectes i Iniciatives Socials” amb l'objectiu de contribuir a impulsar iniciatives dirigides a l'atenció de col·lectius prioritaris i/o en risc d'exclusió a través de projectes soci-sanitaris que afavoreixin la cobertura de necessitats bàsiques, el suport personal, social i millora en la seva qualitat de vida, alhora de reconèixer i col·laborar amb aquelles organitzacions sense ànim de lucre que treballen en benefici de la societat.

Més de 30 associacions i fundacions han presentat els seus projectes a aquesta primera convocatòria. Entre ells, s'han seleccionat a un total de 15 projectes per a beneficiar-se dels 72.000€ donats per a treballar en àmbits de discapacitat, dependència, pobresa, exclusió i reinserció social.

Entre eixos 15 projectes hi ha 5 valldalbadins

ADIEM a Ontinyent. Projecte: sensibilització, conscienciació i prevenció de la malaltia mental crònica.

AFA a Bocairent. Projecte: Intervenció assistida amb animals per a les persones usuàries del Centre de dia de Bocairent.

Creu Roja Ontinyent. Projecte: Benestar personal i activació social

Fundació Arquebisbe Miguel Roca a Ontinyent. Projecte: millora de l'ocupabilitat i inserció laboral Centri de dia d´Ontinyent

Associació Trèvol- Mancomunitat Vall d’Albaida. Projecte: "Una oportunitat de treball, un projecte de vida". Ocupació amb suport per a persones amb discapacitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00