Sociedad | Actualidad

El Festival de Sitges serà un model híbrid presencial i digital per poder compensar la pèrdua d'aforament

Convidats internacionals via zoom o skype, més convidats nacionals, aforament al 50% i possibilitat de veure algunes pel·lícules online, així serà el Festival de Cinema de Sitges que busca alternatives a la zombie walk

Un moment del festival del 2019(CADENA SER)

Barcelona

El festival de cinema de Sitges previst pel 8 d'Octubre serà un model híbrid entre presencial i virtual per compensar la baixada de recaptació tenint en compte que l'aforament probablement serà del 50%. Mònica Garcia, directora de la Fundació del Festival de Sitges, ho ha avançat al programa Soroll de SER Catalunya: "La nostra aposta avui en dia és un model híbrid, com a capítol de responsabilitat social volem tenir una oferta online per qui per edat s'estimi més no entrar al cinema i per poder compensar una mica la falta d'aforament amb un horitzó de recaptació reduït a la meitat".

Els convidats internacionals estan a l'aire per la incertesa de si els podran portar o no. Des de l'organització de Sitges treballen per la participació telemàtica de convidats internacionals i per reforçar la presència de convidats nacionals. Pel que fa a la zombie walk estan pensant en una alternativa "una celebració zombie al carrer amb més escenificació" tot i que encara no rebel·len exactament en què consistirà.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00